vittoria-pure-aob-brand-blog-image

Vittoria Pure

U potrazi za savršenom novom torbom koju ćemo dodati u svoju kolekciju omiljenih modnih dodataka, u njenom dizajnu, linijama i pretincima uvijek ćemo tražiti tri epiteta – praktična, svestrana i elegantna. Bijela torba uvijek će imati posebno mjesto u našoj garderobi. Vittoria Pure posebna je nijansa bijele boje, a ako vas zanima zašto nastavite čitati. 

Vittoria Pure kao simbol čistoće

Modni znalci tvrde da bi svaka žena koja želi ostaviti dojam elegancije u ormaru trebala imati pet bijelih komada: blejzer, hlače, košulju, haljinu i kožnu torbu- Vittoria Pure. Minimalistička i funkcionala, Sofisticirana i jednostavnost glavni je motiv koji se provlači kroz nijansu Pure. Veoma važna stavka stavka tijekom stvaranja bila je – boja koja se lako prilagođava, a da pri tome ostavlja wau dojam.

Ljepota jednostavnosti u definiciji Vittoria Pure

Vittoria Pure je smatrana savršenom svakodnevnom torbom – onom u koju će vam stati sve esencijalne stvari za dan pred vama i koja je praktična zbog ručke. S istom dozom svestranosti i elegancije, ali i s namigom aktualnim modnim trendovima i najpoželjnijim nijansama koje se nalaze u samom središtu modnog svijeta, Vittoria Pure izbor je s kojim ne možete pogriješiti.

Vittoria Pure & tekstura

Vittoria Pure ima sofisticiran oblik koji mijenja koncept uobičajenih okruglih torbica, a miks boje i mekane  kože stvara senzacionalan naglasak na  teksturu. Posebna prednost je upravo ta što koža biljnog podrijetla duže traje, ali i pamti. Pamti gdje je ostavljaš i kako se brineš o njoj, pa će ti isto tako zahvalno vratiti s izdržljivosti ali i linijama koje će te zajedno izgraditi. Jesi je već potražila u našem shopu?

Shopping Cart