Nova ljetna kolekcija AOB Branda. Mediterranean Summer.

Neizostavni model za ljeto: Torbe od ratana preplavile su plaže i lounge barove, a mi izdvajamo onu bisernu

Torbe od ratana postoje još od pamtivijeka, otkako postoje plaže, more i ljeto. Poznaješ li nekoga tko nema ni jednu takvu torbu? Kada krene ljeto i počne sezona koktela, skoro cijeli Instagram pun je torbi od ratana. Ne postoji kava na čijoj slici nije i baš jedna takva torba.

Vidjeli smo razne kombinacije i varijacije; ove torbe su posvuda. Jednostavno su preplavile plaže, barove i društvene mreže. Iako do sada nismo vidjeli ovakav model, ovo je torba koja je ljetni “must have”.

Ostrea, torba koja je dobila ime po školjki bisernici

Ostrea je mid-size torba koja na sebi ima mnogo prirodnih bisera. Ime je dobila po latinskom nazivu za školjku bisernicu, a svi znamo što su biseri. Za nastajanje jednog bisera potrebno je 2-3 godine. Još jedan od razloga zašto su baš biseri bezvremenski nakit koji nikada ne izlazi iz mode. Kombinacijom najboljeg iz prirode, savršenog oblika i veličine, nastala je Ostrea. Savršena ljetna torba!

Kako nositi Ostrea torbu?

Kombinirajte Ostrea torbu s laganom ljetnom haljinom ili dugim kaftanom. Dodajte sandale i šešir za potpuni ljetni izgled. Biseri na torbi dodat će djelić svježine ležernom stilu.

Za opušteni dnevni izlazak, nosite Ostrea torbu s trapericama visokog struka i jednostavnom bijelom majicom. Ova kombinacija je savršena za kavu s prijateljicama.

Za svoju večernju kombinaciji, dodaj malo i otmjenosti s Ostrea torbom. Nosite je uz elegantnu haljinu ili kombinezon, a biseri na torbi bit će savršen dodatak bez potrebe za ekstra nakitom.

Ako želite unijeti malo ljetnog duha u svoj poslovni stil, kombinirajte Ostrea torbu s trapericama visokog struka i svjetlijim bluzama ili suknjom. Ostrea će osvježiti vaš poslovni izgled i dodati mu profinjenost.

Ostrea je torba koja će vas pratiti kroz sve ljetne avanture. Njezin prirodni izgled i predivni biseri čine je idealnim dodatkom za ovo ljeto.

Shopping Cart