Tip, stil i građa tijela - Tri ženske osobe

Kako odabrati savršenu torbu prema stilu i građi tijela

Kako odabrati savršenu torbu prema stilu i građi tijela pitanje je s kojim se svaka žena do sada susrela. Ako želite biti sigurni da je torba koju odaberete istovremeno elegantna i praktična, također je važno uzeti u obzir  tip tijela. Uzimajući u obzir  oblik tijela, možete osigurati da torba koju odaberete ističe vaše najbolje osobine i nadopunjuje vaš cjelokupni izgled.

Evo nekoliko savjeta kako odabrati savršenu torbu prema stilu i građi tijela

Figura pješčanog sata: Ako imate figuru pješčanog sata, imate uravnotežen omjer oblina i kutova, što vas čini dovoljno sretnicom da možete nositi bilo koji stil torbe. Međutim, možete odabrati torbe koje imaju strukturirane oblike, kao što je torba s gornjom ručkom, kako biste istaknuli svoje obline i dodali definiciju svom izgledu.

Oblik kruške: Ako imate tijelo u obliku kruške, bokovi su vam širi od ramena. Kako biste uravnotežili svoje proporcije, savjetujemo da birate torbe koje su gore šire, a dolje uže. Tote torbe za vas su sjajna opcija.

Oblik jabuke: Ako imate tijelo u obliku jabuke, vaš gornji dio tijela je širi od donjeg dijela tijela. Kako biste uravnotežili svoje proporcije, birajte torbe koje imaju izraženiji donji dio, a uže pri vrhu. Strukturirane torbe, torbe preko ramena izvrsne su opcije za vas.

Ravna figura: Ako imate ravnu figuru, vaše tijelo nema puno oblina. Kako biste svom izgledu naglasili  obline, odaberite torbe okruglog ili zaobljenog oblika.  Okruglaste torbe idealne su za vas.

Trokut (Sitna): Ako imate sitnu figuru u obliku trokuta, birajte torbe koje su proporcionalne veličini vašeg tijela. Odlučite se za manje torbe koje vam ne skrivaju tijelo. Mini torbe preko ramena i male torbe izvrsne su opcije.

Oblici tijela i njihov izgled

Pitate li se još uvijek kako odabrati savršenu torbu prema stilu i građi tijela?

  • Odaberite torbu koja ističe vaše najbolje karakteristike i nadopunjuje vaš cjelokupni izgled
  • Figure u obliku pješčanog sata mogu nositi bilo koji stil torbe, ali im više odgovara torba sa strukturalnim dizajnom.
  • Kruškolike građe trebale bih birati torbe sa širokim vrhom i užim dn.
  • Tijelo u obliku jabuke trebaju birati torbe s naglašenim dnom i suženim na vrhom.
  • Ravne figure trebale bi birati okruglaste ili zaobljene torbe.
  • Niskim figurama s oblikom trokuta savjetujemo da biraju manje torbe proporcionalne veličini tijela.

Odabrati savršenu torbu uz ove savjete nije teško

U zaključnom dijelu možemo reći da ako poznajemo svoje tijelo ipak nije teško odabrati savršenu torbu prema građi i stilu tijela. Ako do sada niste obraćali pozornost na građu tijela onda je pravo vrijeme da isprobate, u našem web shopu možete pronaći torbu za svaku građu tijela.

Shopping Cart