DRUŠTVENA ODGOVORNOST + ODRŽIVOST

AOB je modni brend fokusiran na izradu kožnih torbi. Kreiramo visokokvalitetne kožne torbe koje su idealne za svakodnevno stiliziranje. Naš cilj je olakšati život moderne žene. Pažljivom izradom stvaramo torbe koje će zadovoljiti potrebe žene u pokretu, ali i izražavati njezinu estetiku i samopouzdanje.

Vjerujemo da je naša odgovornost stalno učiti, rasti i unapređivati se. Transparentnost smatramo neophodnom, težimo napretku umjesto savršenstva. U današnje vrijeme, s posebnim naglaskom na društvenu odgovornost, nastojimo omogućiti održiviji pristup u svakom segmentu, kako bismo evoluirali i prilagodili se kao moderni modni brend i time doprinijeli očuvanju naše planete.

NAŠ UTJECAJ

AOB Brand svakodnevno unapređuje svoje postojeće poslovanje kako bi dugoročno smanjili ekološki utjecaj te potaknuli pozitivne promjene. Naša stalna predanost smanjenju ekološkog utjecaj obuhvaća različite točke, od lanca opskrbe i proizvodnje do pakiranja i web stranice.

AOB Brand sustavno poboljšava svoje svakodnevno poslovanje s ciljem dugoročnog smanjenja ekološkog utjecaja i poticanja pozitivnih promjena. Naša trajna posvećenost smanjenju ekološkog utjecaja obuhvaća različite aspekte, uključujući tkanine, način izrade, proizvodnju, pakiranje i web stranicu.

IZRAĐENO DA TRAJE

AOB stvara visokokvalitetne kožne torbe koje su idealne za svakodnevno stiliziranje.

Svaka torba  pažljivo je izrađena i predstavlja ključni element za jednostavno stiliziranje tijekom cijele godine, sezona za sezonom.

Potičemo naše kupce da produže životni ciklus svojih AOB torba slijedeći odgovarajuće upute za njegu i održavanje koje su dostupne ovdje.   

PROCES STVARANJA

U procesu stvaranja strogo pratimo postupak nabave kože kako bismo izbjegli prekomjernu proizvodnju i smanjili gubitak materijala. Primjenjujemo precizan pristup “testiraj i naruči ponovno” kako bismo osigurali učinkovitost proizvodnje, kvalitetu proizvoda i performanse prije nego što dublje investiramo u nove stilove.

Kontinuirano optimiziramo naše procese kako bismo usvojili ciklički pristup. Torbe iz kolekcija proizvodimo i obnavljamo samo onda kada postoji potražnja, što nam omogućuje smanjenje nepotrebnog otpada.

KOŽA

Koža koju koristimo za izradu AOB torba je goveđa koža, jer ima mnoge prednosti, uključujući izdržljivost, čvrstoću i prirodnu ljepotu. Otporna je na propadanje i oštećenja, što je čini izvrsnom, a tijekom vremena može razviti karakterističnu patinu koja doprinosi njezinoj estetskoj privlačnosti. 

Goveđa koža ima prepoznatljiv izgled zbog svoje prirodne teksture. Poznata je po svojoj snazi i izdržljivosti zbog snažnih vlakana, otporna je na trošenje, što je čini izvrsnom u izradi torba. Koristimo goveđu kožu koja potječe iz prehrambene industrije, čineći je održivom jer je neizostavni proizvod u proizvodnje hrane. Ukoliko se koža ne bi obrađivala na ovaj način, postala bi neiskorišteni materijal.

PAKIRANJE

U proizvodnji AOB Brand, ambalaža ima jednaku važnost kao i torbe koje stvaramo. Odabrali smo recikliranu ambalažu bez plastike. Naši proizvodi dolaze u kutijama koje su nekada bile modni časopisi, dok je tissue papir bio školska bilježnica. Nakon otvaranja paketa preporučujemo odnijeti ambalažu na mjesto za recikliranje, kako bi dobila još jednu priliku. 

Dust bag je neizostavan dodatak svakoj torbi jer je praktičan način čuvanja torbe kada je ne koristite. Naši dust bag -ovi su izrađeni od netretiranog pamuka, osiguravajući da ne emitiraju štetne kemikalije.

CERTIFIKAT

Globalni standard za organski tekstil (GOTS) – Ponosno smo certificirani prema GOTS-u, koristeći isključivo 100% organski pamuk za sve dust bag-ove u kojima čuvate torbe.

Globalni standard za organski tekstil (GOTS) razvijen je od strane vodećih postavljača standarda kako bi definirao globalno priznate zahtjeve za organske tekstilne proizvode. Od berbe sirovina, ekološki odgovorne proizvodnje do označavanja, tekstili certificirani prema GOTS-u pružaju vjerodostojnu sigurnost potrošaču.

Shopping Cart