modni-kolaz-aob-brand

Pronašli smo savršenu torbu za Jimmy Choo cipele

Jesi li i ti jedna od onih koja obožava uskladiti cipele i torbu? Ako je odgovor potvrdan imamo dobre vijesti, Jimmy Choo sandale i Purple Diamond torba izrađeni su od iste tkanine i istih kristala. Da, dobro si pročitala, savršen su match, ravne sandale ili visoke potpetice za ovo ljeto? Svejedno, sve ih nosimo.

Jimmy Choo Skye 70 i Purple Diamond torba

Jimmy Choo Sky 70 model kultne su potpetice sa srednje visoko petom. Žene diljem svijeta obožavaju ih zbog zbog stabilnosti, pastelne boje i jer su statement detalj kojeg mogu nositi od poslovnih sastanaka do večernjih partya. Kada su ovakve cipele u pitanju, najčešće nastane blokada – koju torbu odabrati? Mi znamo odgovor, ne samo odgovor, imamo savršen match u obliku Purple Diamond torbe. 

Jimmy Choo Clovis Flat i Purple Diamond torba

Ako ste više od onih koji preferiraju ravne sandale, duge elegantne hlače, lanena odijela u ovim sandale s Purple Diamond torbom dodat će modni zaokret i podignuti kombinaciju. Naša Antonela odabrala je cargo hlače, zanimljivu maramu i lanenu košulju, definitivo mislimo da bi njoj savršeno pristajale, jer torbu već ima 🙂. Kako biste ih vi nosili?

Jimmy Choo Seuda 100 i Purple ili Gold Diamond

Cipele Saeda 100 od Jimmy Choo-a su luksuzne, elegantne štikle koje su dizajnirane da budu istovremeno sofisticirane i glamurozne. Ove divne štikle popularne su za crvene tepihe, vjenčanja, gala večere i slične formalne događaje zbog svog luksuznog i sofisticiranog izgleda. Ako vam izgledaju zahtjevno za kombiniranje, s našom torbom u ruci nema greške.  Za ove štikle savršeno se slažu Purple ili Gold torbom, koju bi vi nosili?

Jimmy Choo Saeda 100 štikle nosile su sve poznate osobe na crvenom tepihu, vjenčanjima i posebnim prilikama, neke od njih su Jennifer Lopez, Beyonce, Dua Lipa,Paris Hilton, Kendall Jenner, Rihanna i mnoge druge, definitivno trebaš i ti.

Saten i šljokice dio su luksuzne kolekcije Jimmy Choo i AOB Branda

Morate priznat da kombinacija satena i šljokica nikada nije izgledala bolje. Naš tim je ponosan jer osim što smo se nekoliko puta našli na stranicama Britanskog Voguea, dajemo sve od sebe da uvijek idemo u korak sa svjetskim brendovima i našim ženama izradimo najbolje torbe s kojima mogu i na – Red carpet.

p.s. u bespućima interneta pročitali smo, ako ne znaš koje cipele obući na Met Gala zabavu s Jimmy Choo Seuda nema greške, a mi bismo dodali, ako nisi sigurna kad je u pitanju torba, tu je AOB Brand.

Shopping Cart