vittoria-xl-nude-aob-brand-blog-image

Vittoria Nude XL

Vittoria Nude XL nastala je iz verzije Vittoria manje verzije, ujedno je nastala zbog vas, da vam olakša život,a da pri tome izgledate vrh. Iako su male torbe i praktični modeli srednje veličine oni koji posljednjih sezona plijene najviše pažnje u modnom svijetu, velike torbe još uvijek su jedan od najpopularnijih modnih dodataka. S bezbroj različitih stvari koje nam trebaju svaki dan, za mnoge žene velika torba je jedini izbor- zato je tu naša Nude XL u neodoljivoj boji.

Neodoljiva Vittoria XL u Nude boji

Među najpoželjnijim torbama, ali i modnim dodacima općenito za jesen i zimu istaknule su se velike torbe u Nude boji te nijansama smeđe, bež. Uz neutralne i zemljane tonove, trendi modele velikih torbi za aktualnu sezonu ukrasili su i efektni metalni detalji. Vittoia XL Nude zamišljena je kao business torba.

Prednost Biz bag-a je što će vam stati apsolutno sve, pa čak i ostati prostora. Laptop, rokovnik, make up torbica, omiljeni parfem, punjač, mjesta ima i za još. Vittoria Nude XL  sadrži pretinac u kojemu možete odvojiti važne vam stvari koje neće biti dostupne na prvu.

Vittoria Nude XL u dnevnoj varijanti

Kao jedan od ključnih modela bez sumnje će se istaknuti dnevna torba – Vittoria Nude XL. Kao nezaobilazni modni dodatak za kojim će posegnuti baš svaki dan. Savršena torba za svaki dan istovremeno je elegantna i efektna, jednostavna i svestrana te, ono najvažnije, dovoljno prostrana da u nju stanu baš sve važne stvari koje trebamo i ne tako važne sitnice koje uvijek želimo imati nadohvat ruke. Želiš je zar ne? Razumijem i ja je imam, čini život jednostavnijim, a da pri tome uvijek dobro izgledam.

Prošlost, sadašnjost, budućnost s Vittoria Nude XL

Pripadam generaciji koja je u srednjoj školi nosila velike “fashion” torbe umjesto školskog ruksaka. Svaka sljedeća velika torba podsjećala me upravo tu na moju školsku i tijekom vremena dobila sam averziju prema tom tipu torbe. Razgovarala sam na obljetnici mature s drugim ženama iz razreda koje su mi potvrdile isto, tako da smo se  pola večeri komentirali i smijali tko nosi kako smo je nazvali “školaricu”. Vittoria Nude XL je prava, velika ženska torba koja niti malo nema prizvuk “školarca”,a najbolje od svega osim što moćnog izgleda- sve stvari stanu u nju, pa čak i one za koje ne želite da itko vidi.

Shopping Cart