vittoria-xl-noir-aob-brand-blog-image

Vittoria Noir XL

Posljednjih par godina modni naglasak je na udobnoj i nosivoj odjeći. Percepcija glamura se promijenila i mnogobrojni sportski modni dodaci su dobili novo ruho i postali dio streetstyle scene. No, bez obzira na određene životne, a u skladu s tim i modne promjene postoje modni detalji za kojima i dalje svijet ludi. Upravo zato predstavljamo vam Vittoria Noir XL torbu!

Vittoria Noir XL kao statement

Iako su mini torbice veliki hit, moram priznati kako je potrebno posjedovati i onu XL u koju će apsolutno sve stati ali i koja će biti super stylish da ne razočara i estetsku vrijednost. Crna torba je početak i kraj svakog ormara, smatram da prilikom kupnje uvijek prvo treba posegnuti za crnom ako nam je takav model prvi u vlasništvu, zatim birati ostale boje. Vittoria Noir XL prava je velika crna ljepotica koja se ljubi sa svim kombinacijama.

Vittoria Noir XL želi biti tvoja

Crna torba je dodatak koji vam treba, a i modni detalj koji ćete uvijek nositi. Bilo da je riječ o velikoj ili maloj torbi, podignut će svaku kombinaciju. Crna torba Vittoria Noir XL  je idealan odabir za večernje izlaske i evente. 

S druge strane crna velika Vittoria Noir XL je stylish i praktičan detalj koji ćete moći nositi uvijek.

Vittoria Noir XL kao zimski klasik

Pametno ulaganje vas može dovesti do toga da imate u ormaru kvalitetne modne detalje koje ćete nositi godinama. Detalj, koji svaka žena treba imati u garderobi i može ga uvijek nositi je crna torba- Vittoria Noir XL. Modni detalji su oni koji zapravo čine razliku i vaše kombinacije posebno nadopune. Trenutno se nalazimo u razdoblju u kojem su svi vrlo slični i slijepo slijede trendovi i u tom smislu je potrebno napraviti pomak.

Shopping Cart