vittoria-xl-brick-red-aob-brand-blog-image

Vittoria Brick Red XL

Iconic model nastao iz modela starije sestre Vittoria Bag. Među modnim favoritima za razdoblje ispred nas našla se i Vittoria Brick Red XL torba koji donosi spoj cool izgleda i kožne strukture i omiljenog uzorka.

Vjerujem da će ovo biti ‘it’ komadi nadolazeće sezone koje ćemo sve češće viđati, ali i sami poželjeti u vlastitom ormaru.

Statement Vittoria Brick Red XL

Vječni klasik koji je dostupan u nekoliko boja je must have komad. Naravno, riječ je o Vittoria Brick Red XL torbi. Možemo je nositi i kako god želimo. Bilo da ste vjerni minimalističkom ili odvažnijem stilu, izvrstan je to statement komad koji lako možete stilizirati na više načina jer se odlično slaže sa svim modnim kombinacijama, kao i u kombinaciji s mokasinkama, tenisicama, čizmama.Lako se može upariti s ležernim street style stilom, business kombinacijama te elegantnim outfitom. Vittoria Brick Red XL je the torba koju tražiš.

Vittoria Brick Red XL cyber chic s dozom urbane estetike

Bilo da se odlučite za odeđenu boju ili ostanete vjerni kalsici XL model jedan je od onih odjevnih komada u koje vrijedi investirati. Osim što se trenutno nalazi na listi najpoželjnijih, nosit ćete ga godinama. Također, odlučite li se za crnu Noir XL torbu, Nude XL ili Vittoria Brick Red XL neizbježna je asocijacija na kultni Matrix. Cyber chic izgled koji vežemo uz Nea i Trinity svakako je za one koji vole urbanu estetiku, a unijet će dozu seksi grungea u vaš izgled.

Vittoria Brick Red XL & inspo outfit

Kad kažem da ih predlažem na sve- doslovno tako mislim, mislim na neograničenu varijablu i paletu kombinacija. Vittoria Brick Red XLmožeš nositi na duge šarene haljine preko kojih prebace kapute ili puffer jakne. No, možete ih nositi i na basic kombinacije poput traperica i oversized košulja. Vittoria Brick Red XL može se kombinirati i za večernje outfite jer će se lijepo uklopiti na kožne komade poput mini kožne suknje.

Chunky model ne izlazi iz mode, što nije ni čudno s obzirom na to da je riječ u velikoj torbi koja se može prilagoditi svim vremenskim uvjetima.

Shopping Cart