vittoria-noir-aob-brand-blog-image

Vittoria Noir po mjeri svakog outfita

Postoje komadi koji nikad neće izaći iz mode. Koliko god dolazili novi trendovi, neke stvari su ipak vječne. Da biste imali izgrađen modni stil potrebno je uložiti u statement detalje. Poput bijele košulje, crnih hlača, kariranog blejzera, plavih traperica i male crne haljine kao odjevnih komada koji baš nikad ne izlaze iz mode i naših ormara, nekoliko klasičnih favorita krije se i u svijetu modnih dodataka među kojima je jedan od najpopularnijih i najsvestranijih crna torba ili Vittoria Noir.

Vittoria Noir

Istovremeno elegantna i praktična, klasična i moderna, mala crna torba je modni klasik vrijedan svake investicije. Kao jedan od apsolutnih modnih favorita za kojim ćemo posezati svakodnevno, crna torba svoje je mjesto pronašla u baš svakoj garderobi. Jesi provjerila u našem shopu, klik na Vittoria Noir.

Vittoria Noir is new Black

Jesi li znala da ovo nije obična torba u crnoj boji? Jesi li znala da je ovo veganska koža s Pantone brojom. Što bi značilo da nije samo crna, već je crna – crna koja ne prima u svoju svjetlost, u prijevodu elegantna, sexy, moćna, klasična  s modnim pomakom i ostati će uvijek takva upravo zbog svjetlosti. Vittoria Noir jedina crna koja koja ti je u životu potrebna.

Crna torba, ali u novom izdanju Vittoria Noir

Istovremeno klasična i moderna, crna torba jedan je od modnih dodataka od kojih nikad nećemo odustati i to s razlogom. Izuzetno jednostavna za kombiniranje i dovoljno prostrana da u nju stanu sve one nezaobilazne sitnice koje uvijek volimo imati nadohvat ruke, Vittoria Noir je torba kojoj se vraćamo baš svake sezone.

Shopping Cart