vittoria-azure-aob-brand-blog-image

Ledena kraljica u boji Vittoria Azure

Hladnija polovica godine u koju ćemo uskoro polako zakoračiti nezamisliva je bez pomoći modnih dodataka čija uloga više nije samo i najjednostavnije kombinacije učiniti zanimljivima, već oni postaju izvor prijeko potrebne topline i zaštita od kiše, snijega i hladnoće. No, praktična uloga koju im svaku zimu nanovo prišivamo nije razlog da zanemarimo onu estetsku, upravo tu glavnu ima naša ledena kraljica Vittoria Azure.

Vittoria Azure je must have dodatak

Najbolji modni dodaci koje možete dodati u svoju garderobu istovremeno nose jednostavnost basic krojeva, eleganciju klasika i efektan izgled najnovijih trendi komada što ih ističe kao najsvestraniji izbor vrijedan investicije.Zar postoji više komplimenata i činjenica zašto je baš Vittoria Azure must have! Njena posebna prednost je ta što Azure nijansu možeš nositi kroz cijelu godinu.

Njeno veličanstvo Vittoria Azure

Dovoljno velika da u njoj možete nosite sve one najvažnije stvari koje uvijek volimo imati nadohvat ruke, Vittoria Azure je torba jednostavnog  dizajna, dok joj šarmantni karakter, uz boju Azurne obale svaki outfit učini još boljim. Vittoria Azure izrađena je od organske vegetabil kože što vama znači- ako je pravilno čuvate njezin rok je neograničen. Kako bi je što bolje čuvali uz Vittoria Azure torbu dobiti će te besplatno dust bag koji je izrađen od organskog pamuka, a sašile su ga naše tete krojačice kako bi uvijek trajanja bio neograničen. Klikni na Vittoria Azure i pogledaj i naruči je – ne obećavamo da će ponovno biti dostupna.

Vittoria Azure ne ostavlja ravnodušnima

Tijekom kreiranja vodila sam se mišlju da želim stvarati boje s modnim odmakom, ali i boje koje su kameleon te se lako prilagođavaju vašim potrebama.Upravo zato smo našoj najprodavanijoj torbi dodali wau efekt i Azure ruho. Ideja i vizija našeg stvaranja uvijek je bila klasika s modnim odmakom. Modni detalji su najvažnija stavka svakog dobrog outfita i oni čine razliku. Pomoću njih možete osvježiti kombinaciju i učiniti je neprepoznatljivom- Vittoria Azure.

Shopping Cart