vittoria-emerald-aob-brand-blog-image

Vittoria Emerald

Vittoria Emerald je definitivno naša najprodavanija boja i zato jer ste Vi željeli- voila, evo je ponovno dostupne. Emerald je boja dragog kamena- smaragda, možda je zato posebno volite, želite i nosite. Liste čekanja naše Vittorie Emerald traje li su i nekoliko mjeseci, ali zaista moramo pohvaliti koliko ste strpljivo čekale na svoju. 

Vittoria Emerald našla se na svim listama želja

Činilo se kao da ju je baš svaka obožavateljica trendova ubacila u svoju kolekciju, zato ne iznenađuje da su baš svi poludjeli za Vittoria Emerald torbicom i to zelene boje. Popularna torbica u nekoliko je navrata rasprodana, a nove zalihe svaki su put iznova dočekane s oduševljenjem. Efektna boja i praktična dimenzija, samo su neki od razloga zašto je ova torba postigla veliki uspjeh. Požuri po svoju Vittoria Emerald ljepoticu 🙂

Priča o Vittoria Emerald torbi

Emerald eng. ili s prijevodom Smaragd je izuzetno cijenjen i po težini se smatra najvrednijim dragim kamenom, iste nijanse je i naša Vittoria Emerald. Ova zelena torbica veličinom i dizajnom je odlična za sve dnevne sitnice koje nosimo i istovremeno može biti fokusna točka outfita. Za kavu u gradu ili odlazak na posao – privlačit će poglede.

E kao Vittoria Emerald

Idealna je za dnevne i večernje kombinacije, a zeleni komad možete nositi godinama da vam ne postane dosadna. Često se zasitimo trendova s kojima nas bombardiraju na tjednoj bazi i želimo uložiti u klasike koje ćemo nositi sezonama, a upravo je to Vittoria Emerald.

Shopping Cart