vittoria-chili-aob-brand-blog-image

Vittoria ima novo Chili ruho

Ove sezone crvena boja sa stilom se vratila u naše oramere. Pratite li modne ikone i dizajnerske kuće krenuvši od Valentino, Gucci, Dior bilo je jasno kao da dan da je crvena vlada scenom. Jarka i strastvena, crvena u jednom potezu briše monotoniju zimske garderobe i nameće se kao omiljena boja – ako nigdje, onda barem na vašim modnim dodacima. Upravo zato Vittoria torba ima novo ruho – Vittoria Chili. Tipična klasična torba s modnim odmakom koja će trajati godinama, a primarni zadatak joj je podignuti vaš outfit.

Komad s karakterom je Vittoria Chili

Crvena je poslužila i kao savršeni koloristički izbor za modnu igru koja je nijanse crvene spojila s različitim teksturama i siluetama. Kombinacija  crvene, pletiva i jednostavnog kroja omiljene dolčevita stvorit će elegantan dnevni komad savršen za ležerne i poslovne kombinacije. S druge strane šifon, volani i jarka crvena boja bit će kombinacija iza romantičnih komada s dozom sofisticiranog seksipila. Ok, ako nisi vrijeme je da Vittoria Chili s liste želje prijeđe u košaricu. 

Vittoria Chili & kombinacije

Crvene torbe počele su nositi čak i minimalistice, koje svoju monokromnu garderobu vješto razigravaju crvenom bojom. U kombinaciji s finom kožom, crveni model torbice može izgledati vrlo sofisticirano i bezvremenski, a opet djeluje vrlo uzbudljivo kada se ubaci u jedan prosječan svakodnevni look. Trendseterice svoje crvene modele najradije nose uz klasike iz svojih ormara, kao što su jeans, toplo oversized pletivo, kaputi klasičnih linija, tenisice i salonke, te svakoj kombinaciji daju modno osviještenu točku na i s crvenom bojom. Požuri po svoju Vittoria Chili jer su količine ograničene.

Vittoria Chili vs Coco Chanel

Sigurno se pitaš, što je sad ovo. Ono što je Coco Chanel mala crna haljina, nama je Vittoria Chili. Ove zime naglasak je na bojama i uzorcima, ali i klasičnim kombinacijama u kojima ćete se posebno istaknuti uz Vittoria Chili torbu. Chili ne treba biti ljut, a uz Vittoria Chili- čak i oni koji ne vole ljuto vole.🌶️

Shopping Cart