vittoria-pink-panther-aob-brand-blog-image

Pink Panther kao Vittoria

U modnom svijetu, ružičasti tonovi svoje su mjesto pronašli ne samo u trendi izdanju, već i u kombinaciji s najvećim modnim klasicima koji se unutar naših ormara zadržavaju godinama. Uz modne klasike i ležerne basic modele u njihovom ružičastom izdanju, nijanse ružičaste obojale su i trendi modele haljina i suknja i dodatno naglasile njihov ženstveni karakter – ali i modne dodatke. Vittoria Pink Panther jedina je roza torbica koju trebate. Riječ je o  ružičastoj boji, koja dolazi u idealnom trenutku za osvježiti ormare i dati našoj garderobi i našem stilu efektni detalj.

Vittoria Pink Panther

Ružičasta se kreće se u spektru nijansi koje uključuju i hladne i tople podtonove, a među njima definitivno prednjači Vittoria Pink Panther ružičasta, za koju već vidimo da će se zadržati i u našoj zimskoj ali i u proljetnoj garderobi. Ako još nisi check- iraj je klikom na Vittoria Pink Panther.

The Pink Panther Vittoria?

Ako ste se pitali zašto, upravo zbog svega što se zbilo u zadnje dvije godine. Prvo moj, zatim Vaš AOB Brand nakon redizajna predstavljen je u Britanskom Vogueu i to tri puta, zatim u Londonskom Harper’s Bazaaru. Stažiranje, pandemija, logistika- sve je malo po malo prekrilo sjaj našega AOB Branda koji sam zajedno s vama i cijelim timom svaki dan polirala. Baš kao što je organizacija Pink Panthers uzimala i krala od nakita, tako sam se osjećala u svojemu radu. Kao što sam rekla sjaj je prekriven, ali ne i ukraden. Upravo zato Vittoria Pink Panther, lekcija naučena, tim okupljen, redizajn još jedan i ta ra taa. Evo nas. Vittoria Pink Panther ovoga puta u ulozi nade, nadahnuća, optimizma, vedrog duha i što najvažnije u ruhu pobjednice. 

Prijedlog outfita Vittoria Pink Panther 

Kako nositi ružičastu boju? Savršeni spoj ružičastoj boji uvijek možete pronaći u neutralnoj paleti i traperu, dok će one najefektnije kombinacije stvarati u kombinaciji s jarkim i pastelnim nijansama. Jedna od trendsetericama omiljenih još uvijek je kombinacija ružičaste te klasične i jarke nijanse crvene u kombinaciji – istovremeno moćna i nježna kao što je i naša pobjednica Vittoria Pink Panther.

Shopping Cart