sophia-silver-aob-brand-blog-image

Sophia Silver

Metalizirani komadi su preplavili street style scenu. Osobito bismo istaknuli našu Sophia Silver kao nositeljicu ovog trenda u vidu praktične, stylish, dovoljno velike torbe s remenom koji će je transformirati za sve prilike. Svestrana, elegantna i praktična epiteti su koje ćemo i ove sezone tražiti u savršenoj torbi za dane ispred nas. U ovoj stilskoj igri sve je dopušteno jer Sophia Silver daje kulerski efekt i dojam ležernosti svakoj vašoj odjevnoj kombinaciji.

Sophia Silver torba je koju trebaš

Savršena Sophia Silver torba ove sezone dolazi u metaliziranoj srebrnoj boji s dodatkom nekoliko trendi nijansi koju možeš pronaći na webu, dok je fokus na teksturi prirodne kože . S obzirom na to da se u njoj spajaju elementi različitih modela, najpoželjnija Sophia Silver torba bit će savršeni izbor za svaku kombinaciju – od poslovnih lookova do ležernih izdanja.

Sophia Silver The Pouch

Sophia Silver idealna je kao dodatak našim outfitima. Iako su posljednje dvije sezone mikro torbice bile vrlo popularne Sophia Silver gotovo je duplo veća o svoje prethodnice te se vraća veličinom direktno u fokus. U nju stane cijela tvoja skincare rutina, bilježnica u koju zapisujete sve svoje obveze, punjač i sve što trebaš.

Sophia Silver- modni dodatak vrijedan pažnje

Stil nije samo u odjeći, već je u modnim dodacima kao što su torbe ili nakitu. Sve su to detalji po kojima će na kraju tvoj stil biti prepoznat. Torba je jako važan modni detalj i davno je odmaknuta od praktične uloge, a postala nezaobilazni ukras svih kombinacija. Torbe su puno više od modnog dodatka, one dobivaju na vrijednosti, a upravo takva je Sophia Silver. Više od torbe!

Shopping Cart