sophia-green-aob-brand-blog-image

Sophia Green

Sophia Green nasljednica najprodavanije je torba i ujedno prvu koju sam dizajnirala. Ideja mog stvaranja bila je da komadi budu limitirani, pa tko prvi njena je, ali nekoliko puta smo vraćali prvu verziju Sophie jer mi je bilo žao da tako željena ne služi svojim ženama. Obzirom da još uvijek imamo toliko upita za Sophiu, Žene moje ovo je Sophia u novom ruhu i iconic boji koja glasi “ crna u boji”. Zelena je boja zadnjih nekoliko sezona zauzima svoje mjesto na vrhu i ne silazi s njega.

Sophia Green njeno premium visočanstvo

Na prvom mjestu kad su boje u pitanju je – Sophia Green, najpoželjnijih torba u zelenoj boji i ove se sezone ostavlja nas bez daha. Jesi li znala da je prethodna Sophia svoju unutrašnjost imala od tkanine, a Sophia Green njena nasljednica ima od mekane kože. Predivna koža, mekana struktura i veličina u koju stanu sve tvoje stvari. Najbolji modni dodaci koje možete dodati u svoju garderobu istovremeno nose jednostavnost basic krojeva, eleganciju klasika i efektan izgled najnovijih trendi komada. Nabaci check in za Sophiu Green.

Kako osvježiti garderobu? Sophia Green zna odgovor

Klasičarke i minimalistice prigrliti će Sophiu Green u uvijek poželjnoj zelenoj boji koja čak i kad dolazi na trenirkama odiše posebnom dozom luksuza. Odlično se spaja s crnim komadima, a jednako sigurna opcija bit će i oni bijeli. Međutim, ako želite biti totalno u trendu spojite zelenu bazu s drugim primjetnim bojama. Žuta, narančasta, ljubičasta pa čak i ružičasta bit će pun pogodak za izrazito primjetan look u narednim mjesecima.

Praktična i stylis Sophia Green

Kao najsvestranija i najpraktičnija istiće se Sophia Green jer sadrži cross- body remen, pa je tako možete nositi na više načina. U ruci, među prstima držeći je za remen, a možeš je prebaciti preko ramena ili tijela. Milijun kombinacija, budi slobodna poigrati se.

 Dovoljno velika da vam u nju stane sve što vam može zatrebati, ali i dovoljno mala da se istakne kao jedan od najpraktičnijih torba u svakom ormaru Sophia Green je sve što trebaš!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart