Sophia-gold-aob-brand-blog-image

Sophia Gold

Metalizirani komadi trenutno su na svome vrhuncu i najveći su trend. Upravo zato našu prvu i najprovaniju torbu odjenuli smo u najpopularnije modno ruho i predstavljamo je kao- Sophia Gold.

Možemo zaključiti kako je cijela sezona u znaku boja i uzoraka i hrabrih kombinacija koje ćemo slojevito slagati. Metalizirani komadi su preplavili streetstyle scenu,a to očekujemo i od Sophia Metallic. 

Metalik boja su lajtmotiv Sophia Gold

Ako si pažljivo pročitala blogove, sigurno si naišla gdje sam pisala o tome kako se veliki udar moga Branda dogodio u jeku najveće Corone, tada smo prvi puta pozvani u Britanski Vogue, te nastavljani biti pozvani z broja u broj. Malo prije toga predstavila sam vam i jednostavnu i prvu Sophiu. S obzirom na to kako smo posljednjih godina bili primorani biti kod kuće i još se nismo navikli na zabave u pravom smislu riječi, vrijeme je za uložiti u glamurozan komad. Zaboravite na minimalizam i clean estetiku, ove zime u modi su upečatljivi party komadi, a Sophia Gold vrišti- vodi me vani!!

Kako kombinirati Sophia Gold torbu?

Kada govorimo o kombiniranju glamuroznih, party detalja, nema pravila. Modni naglasak ove zime je na bojama, uzorcima i color blocking kombinacijama pa u tom smislu što god odabrali, nećete pogriješiti. Ako pak želite biti sigurni i imati basic kombinaciju, predlažemo crno. Crna mini haljina sa štrasom u kombinaciji na elegantne salonke će vas učiniti pravom party divom uz minimalan trud ako joj dodaš Sophia Gold torbu. Osim toga, poslovne kombinacije su često monotone i nemamo ideje kako ih učiniti razigranima, a za to su idealni ovakvi komadi, ako ti je zlatna boja ipak malo too much, provjeri Sophia Silver i naruči svoju!

Modni komad koji se može transformirati- Sophia Gold

Volim ulagati u modne dodatke koji se može transformirati ovisno o prilici, a Sophia Gold je upravo to. Odabrat će je odvažne žene koje znaju kako koketirati s modom i stvoriti unikatnu kombinaciju. Poigraj se i ti 🙂

Shopping Cart