sophia-black-aob-brand-blog-image

Sophia Black

Iako jedan od najvećih i najpopularnijih modnih klasika, crna torba ove se jeseni vraća u ne tako klasičnom izdanju. Nasljednica naše prve i najprodavanije torbe ima novo- premium ruho. Dame moje, jeste li spremni za Sophia Black povratak?

U novim detaljima i s trendi oblikom, crna torba izgledat će bolje no ikad, a istovremeno će zadržati svu svoju svestranost.

Cross-body torba u modelu Sophia Black

U klasičnom izdanju s modernim pomakom koji joj donose nove trendi nijanse i upečatljivi detalji, cross body torba Sophia Black i ove će se sezone istaknuti kao najpoželjniji model u svakoj kolekciji. Jednostavni modeli u neutralnim bojama poput crne Sophia Black, zelene Sophia Green ili metalik Sophia Gold za one odvažne- uvijek će biti najpopularniji izbor. Iz savršene dnevne torbe, s lakoćom će se pretvoriti u modni dodatak koji će svoje mjesto pronaći unutar većine večernjih kombinacija.

Sophia Black: Nova era starog modnog imena

Pouch torba Sophia prva je naša torba, a Sophia Black napravljena je  od najfinije nabrane prirodne kože , čija je unutrašnjost obložena- kožom, nova era starog modnog imena. Formula Sophia Black je jasna: izgradite ormar s visoko kvalitetnim capsule komadima koji su trenutno cool, a koji će i dugoročno izdržati test vremena. 

Praktičnost, funkcionalnost i estetika kao dio Sophia Black identiteta

Praktična i efektna dva su epiteta koja uvijek tražimo u savršenoj dnevnoj torbi. Osim što će odigrati ulogu jednog od ključnih modnih dodataka u našim svakodnevnim kombinacijama Sophia Black. Dnevna torba istovremeno je dodatak u kojem se mora pronaći mjesto za sve one esencijalne stvari koje svakodnevicu čine mogućom ili jednostavnijom – od mobitela, novčanika i ključeva do planera i nekoliko make up favorita.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart