merino-white-aob-brand-blog-image

Merino White 

Mirror mirror on the wall who is the prettiest of them all?  Merino White my dear.

Visoko na popisu ključnih komada u svakom ormaru nalazi se praktična torba u koju ćemo lako strpati baš sve što vam može zatrebati tijekom dana. Ali ne samo to, ujedno bi trebala biti efektnog izgleda te da savršeno parira baš svakom outfitu. Na početku teksta dala sam odgovor,  Merino White zadovoljila bi apsolutno sve navedeno, ali i još više- samo je potrebno u onom trenutku kad bude tvoja otkriti koliko više. Njezina posebnost krije se u izradi od 100% vune i u unuranjem dijelu koji je izarađe od premium vegetabil kože u bijeloj boji.

Merino White dio limited kolekcije

Stil je kombinacija osobnosti, modnih komada i detalja, a najveću razliku čine upravo modni detalji. Pomoću njih možemo osvježiti basic kombinaciju i učiniti je autentičnom.Ove godine jako su popularni krzneni bucket kape, meni najljepši duo je definitivno Prada ili Jacquemus. Pa zašto ne pridružiti Merino White?

Merino White kao zimska kraljica

Merino White je klasik u koji se uvijek isplati investirati, osobito za vrijeme trajanja zimskog sezone. Savršeni spoj klasičnog i modernog koji će se nositi godinama, bez obzira na promjenu sezona i trendova.Bijela boja Merino krzna je uvijek dobra ideja, zar ne? Bijela boja unijet će minimalističku jednostavnost u bijele kombinacije, a zanimljivim pomak pronaći ćemo u igri tekstura, silueta i najnovijih trendova.

Merino White kao zimski trend

U tom smislu dobili smo i zimsku verziju, upotpunjenu Merino krznom, kako bi imali stylish, a istovremeno praktičan komad. Ako ste pobornici minimalističkog looka, predlažemo Merino White torbu u bijeloj verziji pomoću kojeg ćete osvježiti basic kombinaciju. No, ako pak želite upečatljivi outfit, onda možete odabrati Green Rhapsody torbu u zelenoj boji. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o modnom detalju koji možete nositi cijelu zimu. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart