merino-gray-aob-brand-blog-image

Merino Gray

Jeste li primijetili da je posljednjih godina modna industrija je promijenila kormilo i s couture komada prešla na streetwear koji je osvojio svjetsku street style scenu. Naravno, moda će uvijek imati umjetnički prizvuk, a revije biti angažirane, couture i posebne. Točno takva je i Merino Gray torba, kombinacija couture komada s prizvukom street styla. Rekla bih da je couture Pantone siva boja s izradom od vune u tipičnom street style tijelu ( modelu).

Merino Gray kao modni detalj koji će vas istaknuti u masi

S dolaskom nove sezone i hladnijih dana, intenzivno razmišljam o tome s kakvim bi komadima mogli nadopuniti i začiniti postojeće odjevne kombinacije, a svoje mjesto u razgovorima i modnim planiranjima gotovo uvijek nađe Shades of Gray torba koja će vas istaknuti iz mase. Ona je dio limitirane kolekcije stoga požuri po svoju i izdvoji se iz mase. Sve ostale su torbe s malim t naspram  Merino Gray Torbi.

Formula za uspjeh Merino Gray

Formula Merino of grey je jasna: izgradite ormar s visoko kvalitetnim capsule komadima koji su trenutno cool, a koji će i dugoročno izdržati test vremena. Takva je  Merino Gray torba, a takvi su svakako i ostali modni dodaci. Sexy je, zar ne? Merino Gray je jednostavna i pročišćenih linija, a one same lišene su suvišnih detalja i stvorene za moderne žene koje vole nenametljive, no već na prvi pogled istinski elegantne modele koji će zapeti za oko svim modnim znalcima. Unutarnji dio izrađen je od vegetabil premium kože.

Merino Gray možeš kombinirati na sve

Bilo da je nosite u ruci ili preko ramena, Merino Gray torbica će dati posebnu dozu vašim kombinacijama. Možete je izabrati u klasičnoj nijansi poput bijele Merino White ili sive Merino Gray, a za one vjernije upečatljivom stilu, tu je zelena nijansa koja su apsolutni hit ove sezone. Torbicu možete kombinirati na casual kombinacije i tako si podići dnevni outfit. No, to ne znači da se neće prekrasno uklopiti u glamurozne večernje kombinacije kao modni detalj.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart