merino-green-rhapsody-aob-brand-blog-image

Merino Green Rhapsody

Nakon ultimativnog trenda naše klasične Vittorie ali i zimskog trenda teddy kaputa mi smo se odlučili na kolaboraciju. Da, dobro ste pročitali- kolaboracija teddy i Vittorie. Spoj zanimljive teksture, vune, trendi izgleda i toplog materijala rezultirao je savršenim modelom za hladniju sezonu i za odlične svakodnevne kombinacije. Spretno smo ih spojili u ovom chic modelu i nazvali je Merino Green Rhapsody. Odlično ići na monokromne kombinacije i zanimljive teksture odjevnih komada unutar zimske garderobe.

Njeno veličanstvo Merino Green Rhapsody boja

Praktična, svestrana i elegantna – sve je to savršena dnevna torba za kojom ćemo posegnuti svakodnevno dolazi u raskošnoj zelenoj boji čija popularnost samo raste. Pročitala sam zanimljivu zanimljivu teoriju od svjetskih blogerica koje kažu da je zelena crna u boji. Ako nisi znala crna i bijela boja se ne smatra bojom, a zelena je boja. Znamo da je crna najveći klasik, ali i ne boja, upravo ono što je danas zelena boja i što je Merinno Green Rhapsody.

Merino Green Rhapsody & kultni status

Kolaboracijom najprodavanije torbice i krzna, ali ne bilo kakvog krzna sigurna da sam da će ti se Merino Green Rhapsody torbica uvući u srce kao i meni. Green Rhapsody izrađena je od vune koje uz pravilnu njegu može trajati neograničeno. Znaš li da je unutrašnjost torbe izrađena od premium vegetabil kože?Koliko ljubavi pružiš svojoj Merino Green Rhapsody toliko će trajati, a ja ti od srca želim ljubav koja traje. Upravo zato klikni na Merino Green Rhapsody, naruči svoju torbu te dopusti da ljubav traje. 

Merino Green Rhapsody

Merino Green Rhapsody torba prepoznatljive estetike te sadrži dozu modnog pomaka koji je lako nosiv. Inspiracija za dizajn Merino Green Rhapsody su bile ikone stila poput Carrie Bradshaw, Meg Ryan i Gwyneth Paltrow. Riječ je o ženama čiji stil nadilazi modne trendove, ali i vremenima u kojima se manje marilo za tuđa mišljenja vezana za estetiku.

Shopping Cart