guilty-red-aob-brand-blog-image

Guilty Red

Crvena boja ove se godine istaknula kao ne samo efektan koloristički izbor za baš svaki odjevni komad i modni dodatak, upravo zato Guilty Red ima sasvim novo i neočekivano ruho. Jednostavan modni trik koji će svaku, čak i najjednostavniju kombinaciju, učiniti zanimljivijom.

Jeste li znali da je Guilty Red i boja sezone?

Posljednjih nekoliko sezona crvena boja je vladala iz sjene. Jesen i zima donose joj ulogu it boje sezone i stavljaju je u centar modnih trendova. Najbolji način da svakoj kombinaciji pružite dodir istovremeno klasične i trendi crvene boje je uz pomoć modnih dodataka. Ove sezone unutar svakog ormara zasigurno ćete pronaći mjesto za malu Guilty Red torbu. Znaš li da je unutarnji dio torbe izrađe od vegetabilkože u crvenoj boji?

Guilty Red i crveni auto

Jeste i znali da postoji velika veza između Guilty Red torbe i vozačica koje biraju crveni auto? Crvena boja predstavlja brzinu, a statistika kaže da su crveni vozači uglavom najbrži, upravo takve su žene koje biraju Guilty Red torbu. Brze, samopouzdane, sexy, vatrene, lako održavaju fokus. Ako si sama takva klik na Guilty Red i provozaj je u svom autu, zabava je zajamčena.

Guilty Red detalji

Mala crvena torbica zvijezda je nove kolekcije koju krase divne staklene šljokice. Kao highlight torbice, struktura koja s lakoćom transformira ovu istovremeno elegantnu i praktičnu torbu  za neobavezna dnevna druženja. Gulity Red može za sve, sexy, moćna, ležerna, da sve je to – ali još i više. Guilty ako ne bude tvoja 🙂

Shopping Cart