guilty-lili-aob-brand-blog-image

Guilty Lili zvijezda je modne palete

“Ovo je izuzetno profinjena nijansa koja ženama daje istodobno nježan i samouvjeren izgled”, rekla je Leatrice Eiseman, stručnjakinja za boje pri Institutu za boje tvrtke Pantone. A osim što je vole žene, vole je i modni dizajneri, pa su baš nju, bez obzira na stil u kreiranju odjeće, svi odreda uključili u svoje kolekcije, pa tako i naša Antonela. Guilty Lili u kombinaciji s finom kožom može izgledati vrlo sofisticirano i bezvremenski, a opet djeluje vrlo uzbudljivo kada se ubaci u jedan prosječan svakodnevni look.

Celebrity zvijezde koje nose Guilty Lili nijansu

Nakon što sam utipkala naslov zapitala sam se zašto ne nose Guilty Lila torbu, ok da istina, još nije predstavljena. Nego što mislite, čini mi se da bi je Leonie Hanne baš dobro isfurala?

Ako Guilty Lili nijansi želiš dati na važnosti, ipak ju je najbolje kombinirati s crnom i bijelom. Poznata influencerica Leonie Hanne svojim pratiteljima na Instagramu, a ima ih 3,8 milijuna, savjetuje da u poslovnim prilikama uz blijedoljubičastu torbu odjenu strogu bijelu košulju, dok ruska top-manekenka Irina Shayk lila torbu lavande nosi uz crnu pamučnu majicu i crne traperice, jer joj oni daju frajerski dojam. Kako bi ti nosila Guilty Lili torbu?

Zima u znaku maštovitih Guilty Lili kombinacija

Sve to nas može dovesti do situacije u kojoj ćemo uložiti u trendove koji traju više sezona, a kasnije neće samo stajati u ormarima. Potrebno se pametno organizirati i kupiti statement predmete za koje znamo kako ćemo ih lako kombinirati. Upravo to je Guilty Lila , jesi je već pronašla i chekirala u našem webu? Znaš li da je unutarnji dio torbe izrađe od premium kože? Ako nisi klik na nju 🙂

Zašto Guilty Lili?

Guilty Lili  krasi onaj savršeni spoj jednostavnosti kada je riječ o dizajnu, kvalitete kada je riječ o materijalu i izradi te efektan izbor kada je riječ o boji zbog čega će svoje mjesto sigurno pronaći u garderobama i kombinacijama it žena. Jesi već naručila svoju Guilty Lili torbu?

Shopping Cart