guilty-blue-aob-brand-blog-image

Jedina torba koju trebaš je Guilty Blue

U moru prekrasnih trendova i boja koje ćemo nositi u danima pred nama je plava, a ona je klasik koji nikada ne izlazi iz mode. Intenzivna plava torba koja svjetluca je doslovno Guilty Blue što bi u našemu prijevodu bilo Plava krivnja. Torba koja sjaji i jednostavno izgleda kraljevski, s ovom bojom jednostavno ne možete pogriješiti. Pristaje svim tipovima žena, dajući im klasičnost, ozbiljnost i eleganciju. Znaš li da je unutarnji dio torbe izrađe od premium kože?

Veza između Guilty Blue torbe i karaktera osobe

Jeste li znali da postoji veza između osobine i karaktera osobe koje biraju plavu boju? Plavu boju biraju smirene, oštroumne, inteligentne, stabilne i odane žene. Zapravo iste te karakteristike dala bi i Guilty Blue torbi, ona je ta koja će podići svaki outfit, ona je ta koja će pokupiti sve poglede u sobi punoj ljudi ali će odabrati društvo za sebe.

Odlično se slaže s neutralnim nijansama, a u kombinaciji s haljinama, bluzama, kaputima i hlačama izgleda zaista neodoljivo. Ako misliš da je naša Gulity Blue ipak malo too much, ne brini imamo je i u klasičnoj Gulity gold boji. Osim u haljinama, ovu zimu ćemo provesti u pletivu koje se smatra glavnim saveznikom zime. Pletivo je udobno i toplo, voluminozno i kao takvo idealno za slaganje višeslojnih kombinacija u kojima će te se osjećati udobno,a stilsku lekciju preuzeti će Guilty Blue torba. 

Sexy detalji Guilty Blue torbe

Guilty Blue torba ima i svoju sexy stranu, učiniti će da baš svaki outfit neodoljivim. Unutar torbe nalazi se đepić u kojemu ćeš pospremiti sve ono što je samo za tvoje oči. Glitter struktura izrađena od najkvalitetnijih kamenčića podsjetiti će te da što god radila ostaneš dosljenja sebi, što je više seksipilnije od šljokica i samopouzdanja?

Guilty Blue torba donosi nam stilsku lekciju

I ptica na grani zna da stil nije samo u odjeći već u modnim detaljima koje biramo i koji podižu naše outfite. Torba je jako važan modni detalj i davno je odmaknuta od praktične uloge, a postala nezaobilazni ukras svih kombinacija. Upravo takva je naša Guilty Blue torba, ako si je možda preskočila u shopu, klik na Guilty Blue jer su količine ograničene.

Vjeruj mi, osjećati osjećati ćeš se guilty ako ne bude tvoja.

Shopping Cart