guilty-gold-aob-brand-blog-image

Guilty Gold kao tvoje zlato

Stil je riječ koja je širokog pojma i podložna raznim tumačenjima. Imati stila značilo bi biti poseban u estetskom izričaju i biti primjećen u društvu, s Guilty Gold torbom to vam je zajamčeno.

Ne nužno biti upečatljiv tako da ste iskombinirali trendi komade koji su trenutno u modi, nego biti zapažen u jednostavnosti i minimalizmu u vlastitoj posebnosti. Da biste rekli kako imate izgrađen stil, potrebno je dugoročno ulagati u kvalitetne modne dodatke. Naime, modni detalji su oni koji čine razliku i koji će vam jednostavnu i običnu odjevnu kombinaciju učiniti glamuroznom. Guilty Gold – samo to možemo napisati.

Guilty Gold kao trend i vječni komad

Iako je na svojim počecima bila namijenjena isključivo za praktičnu ulogu držanja potrebnih predmeta, danas je završni match svake dobre kombinacije. Ne možemo zamisliti dobar outfit bez trendi torbe i ona ima vrlo važnu ulogu kod stvaranja završnog dojma genijalnog outfita. Njena unutrašnjošt izrađena je od vegetabil kože, što je čini svevremenskim komadom bez roka trajanja. Jesi provjerila Guilty Gold u našem webu, trk i rezerviraj svoju jer- količine su ograničene.

Guilty Gold u drugim bojama

Kao savršeni izbor za dnevne i večernje, ležerne i formalne kombinacije, za klasičan i trendi, minimalistički i eklektičan look svakako možete pogledati našu ponudu. Jeste li znali da između naših žena imamo i one posebne, koje imaju isti model u više boja. Pokušaj odabrati samo jednu 🙂 Klikni na Guilty Gold i pogledaj ostale boje. 

Najbolja torba koju možete dodati u svoju garderobu – Guilty Gold

Istovremeno klasična i moderna, zlatna torba jedan je od modnih dodataka od kojih nikad nećemo odustati i to s razlogom. Izuzetno jednostavna za kombiniranje i dovoljno prostrana da u nju stanu sve one nezaobilazne sitnice koje uvijek volimo imati nadohvat ruke, Guilty Gold torbi vraćati ćemo se baš svake sezone. 

Shopping Cart