vittoria-brownie-aob-brand-blog-image

Vittoria Brownie

Brownie koji se topi u ustima, Vittoria Brownie koja se topi kad je Ti pogledaš. Sexy, zar ne? Zašto baš smeđa boja? Raskošna nijansa s toplim podtonom, smeđa boja je u spoju s našim popularnim modelom ostvorila najpoželjniji komad. Istovremeno jednostavna za kombiniranje poput crne ili bijele, ali i ono važno -raskošnog izgleda, smeđa boja istaknula se kao odličan izbor.

Vittoria Brownie raskošni klasik

Smeđa torba nije novost u modnom svijetu, no jedan je od onih modnih favorita koji uvijeki izgleda kao milijun dolara. Vittoria Browni je od klasika postala torba s trendi pomakom i to zbog svojega oblika i detalja na koje smo tijekom stvaranja obratili pažnju. Vittoria Brownie je još jedan  komad koji je zahvalan za kombiniranje. Čini mi se da ne postoji boja koja se ne bi uklopila ili osoba koja ga ne bi mogla nositi u svom stilu. Bez razmišljanja bih ga odabrala za neki sastanak ili čak za izlazak u grad uz štikle ili čizmice. Proveri Brownie u webu i naruči još danas svoju!

Vittoria Brownie i inspiracija za Tvoj sljedeći outfit

Uz dobar kaput i fino pletivo, odjevne komade od kože i omiljene traperice, ženstvene haljine i moćno odijelo, na listi modnih favorita za jesenske i zimske dane uvijek se ističe Vittoria Brownie bez koje ne možemo zamisliti svakodnevne kombinacije. Riječ je o jednostavnoj i efektnoj, praktičnoj i elegantnoj dnevnoj torbi koja treba biti tvoja. Njena struktura i boja osvojiti će te zauvijek! Jesi li znala da imamo cijelu paletu Vittoria Torbi? Klik na Vittoria Browni, otkrij sve boje i odaberi neku za sebe. 

S Vittoria Brownie nećete proći nezamijećeno

Koliko god da volimo eksperimentirati sa stilom, postoje klasici kojima se uvijek rado vraćamo- torba. Osobito ako se radi o nekoj posebnoj, elegantnoj prilici, Vittoria Brownie je izbor s kojim nikada nema greške. U ovom slučaju, njena struktura dodala je statement detalj.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart