Uz svaku kupnju šaljemo poklon iznenađenje ! Vaš #aobteam

Top

Zamjena i povrat

Uvjeti

Korištenjem internetskih stranica i web trgovine aob-brand.com prihvaćate sve dolje navedene uvjete korištenja i potvrđujete da ste iste pročitali i u potpunosti razumjeli.
Ako se iz bilo kojeg razloga ne slažete s bilo kojim od uvjeta korištenja molimo Vas ne služite se ovim internetskim stranicama niti njezinom web trgovinom.

U smislu općih uvjeta prodaje, Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje ili plaća uslugu dostave proizvoda posredstvom internetske stranice.
Trgovac je AOB Brand, koja posluje putem internetskih stranica i web trgovine aob-brand.com. AOB Brand izdavač je i vlasnik internetskih stranica, web trgovine i domeneaob-brand.com.

Prihvaćanjem općih uvjeta prodaje Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban, ovlašteni korisnik kreditne kartice te da ne postoje nikakve poznate mu zapreke naručivanju i kupnji proizvoda, tj. za kupnju putem internetske ponude.

Narudžba

Proizvodi se naručuju odabirom artikla iz ponude trgovine, prolaskom kroz proces narudžbe. Važeća cijena artikala za kupca istaknuta je u hrvatskim kunama s PDV-om (MPC) na web stanicama maibymajda.com na dan provedenog plaćanja (karticom) ili izvršene uplate na žiro račun prodavatelja. Cijene proizvoda u košarici iskazane su s uračunatim PDV-om. Cijena prikazana u potvrdi narudžbe je iskazana s uključenim PDV-om. Ukoliko kupac iz subjektivnih razloga odluči ne preuzeti naručenu i poslanu pošiljku, dužan je preuzeti trošak dostave proizvoda, a iznos troška naručenih artikala će mu biti vraćen na račun s kojeg je izvršena naplata (u slučaju plaćanja kreditnim ili debitnim karticama, e-bankingom ili općom uplatnicom).

Plaćanje

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:

  • kreditnim ili debitnim karticama (American Express, MasterCard, Maestro, Visa, Diners)
  • e-bankingom
  • općom uplatom
  • pouzećem

U trenutku kada narudžba bude zaprimljena, Uragan d.o.o. će elektroničkim putem u obliku e-pošte obavijestiti Kupca o tome da je narudžba zaprimljena. U slučaju plaćanja kreditnom karticom ugovor se smatra sklopljenim u trenutku kada tvrtka Uragan d.o.o. dobije potvrdu predautorizacije kartice Kupca na iznos narudžbe. Kupac e-poštom dobiva dvije obavijesti: jednu od WSpay-a (bankovnog sustava) kao potvrdu o iznosu rezerviranom za autorizaciju te ruga obavijest dobiva se u trenutku kad Uragan d.o.o. pripremi pošiljku za slanje i autorizira rezervirani iznos. Ako AOB Brand ne može isporučiti naručeni artikl, kupac dobiva obavijest da je rezervirani iznos storniran, a banka koja je rezervirala iznos za autorizaciju stornirani iznos vraća Kupcu.
Ako naručeni proizvod nije raspoloživ na skladištuAOB Brand  će obavijestiti Kupca da proizvod trenutačno nije raspoloživ te ga izvijestiti o roku u kojem je proizvod dobavljiv.
Sva će plaćanja biti izvršena u HRK (hrvatskim kunama). U slučaju plaćanja kreditnom karticom, e-bankingom i općom uplatnicom troškovi uplate i/ili međubankarske transakcije nisu uključeni u cijenu.

Dostava

Uragan d.o.o. sigurava dostavu u Hrvatskoj i inozemstvu putem kurirske službe Hrvatske pošte. Troškovi dostave se obračunavaju prema zoni dostave i težini paketa. Za određene zemlje moguć je trošak carine koji je iskazan u sklopu poštanske službe.
Vrijeme izrade proizvoda je do 14 radnih dana nakon čega se vrši dostava.

AOB Brand je odgovoran je za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Svi podaci su strogo čuvani i zaštićeni od zlouporabe. Prilikom izrade svake narudžbe obavezni ste upisati svoje ime, e-mail adresu, dostavnu adresu. To nam omogućava da upotpunimo Vašu narudžbu i obavijestimo Vas o statusu te narudžbe. Također tražimo Vaš telefonski broj koji nam omogućuje direktan kontakt s Vama u slučaju problema s Vašom narudžbom, te prema potrebi za provjeru narudžbe.


AOB Brand može na stranicama Internet trgovine aob-brand.com mijenjati sadržaj, uvjete, pravila i cijene bez prethodne najave, a kupac ih je dužan proučiti i složiti se s njima prije kupovine.
Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSPay sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

UPUTE ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora.

Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed.

Trgovac ima pravo raskinuti ugovor u slučaju zlouporabe sustava (neispravno obračunat popust, neispravno obračunata naknada za poštarinu), a bez da je korisnik prijavio grešku trgovcu.

Povrat uplaćenog iznosa

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora, osim ukoliko ste odabrali drugu vrstu isporuke a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili,
Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat.
Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad.

Povrat robe

Robu vratite na adresu bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.

Na robu prilagođenu Vašim mjerama nije moguće vratiti niti zamijeniti.

Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka naprijed navedenog roka pošaljete ili predate robu nama.

Troškovi povrata robe

Izravne troškove povrata robe morate snositi sami.

Odgovornost potrošača za umanjenje vrijednosti robe

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.
Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na našoj mrežnoj stranici možete elektronički ispuniti i poslati.
Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

Odgovornost za materijalne nedostatke

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, na odnose između potrošača (krajnjeg korisnika) i trgovca u slučaju materijalnog nedostatka na proizvodu se primjenjuju odredbe Zakona o obveznim odnosima (NN 35/05, 41/08, 125/11, 78/15) o odgovornosti za materijalne nedostatke.
Potrošač je obvezan obavijestiti prodavatelja o postojanju vidljivih nedostataka vez odgađanja a najkasnije u roku od dva mjeseca od dana kad je otkrio nedostatak.
Kao prodavatelj ne odgovaramo za materijalni nedostatak prodane stvari koji se pokaže nakon proteka dvije godine od prodaje stvari.

Street style with dash of feminine. Odjeća treba služiti vama. AOB Brand