Uz svaku kupnju šaljemo poklon iznenađenje ! Vaš #aobteam

Top

Haljina Madelyn

Topla, udobna, mekana, iznimno stylish sve su ovo epiteti koji opisuju pletenu haljinu Madelyn. Pletena haljina obgrliti će Vaše obline i siluetom ponuditi suptilnu eleganciju u hladnim danima. Mekana, udobna, stylish ali izrađena je od regenerirane vune koja dolazi od recikliranih materijala koji udovoljavaju zahtjevima Globalnog recikliranog standarda (GRS). Zar nije ljubav?

haljine Madelyn

haljine Madelyn

Kako nositi pletenu haljinu Madelyn ?

Gležnjače, čizme do koljena, pa čak i tenisice, guste najlonke kada su dani hladniji te dobar kaput, jedino su što će vam uz Madelyn  trebati za odličan dnevni look. I u poslovnim i opuštenim situacijama poslužit će kao jednostavno modno rješenje. Želite li je nositi sa ili bez remena, odabir je na Vama.

Svi detalji haljine Madelyn :

Izrađena je od regenerirane vune koja dolazi od recekliranih materijala. Haljina Amour ima pletenu rolku ovratnik koji štiti od hladnoće,ali istovremeno ističe siluetu vrata. Kroj haljine je oversize koji prati liniju tijela. Haljina sadrži remen, remen je izrađen po nacrtima u najstarijij hrvatskoj talionici u Zagrebu. Upravo zbog kroja koji prati liniju tijela haljinu Madelyn moguće je nositi sa ili bez remena. Veličina je univerzalana. Etiketa koja se nalazi na ovratniku je izrađena od premium satena kako Vas ama baš nikada ne bih ometala .

Boja : Beige / bež

 

Sastav :

80 % Bio pletenina

15% Bio pamuk

5% Elastin

 

Kako održavati ?

Pazite da svom omiljenom komadu pružite odgovarajuću njegu, budite nježni prema okolišu. Prati nježno na 30 stupnjeva ili ručno oprati.  Ne sušiti u sušilici . Srednjom jačinom peglati s unutarnje strane.

 AOB savjet :

Kako biste produljili životni vijek svoje omiljene odjeće ne koristite izbjeljivač ili jake deterđente.

Category:
Date:
Tags:

Street style with dash of feminine. Odjeća treba služiti vama. AOB Brand