Uz svaku kupnju šaljemo poklon iznenađenje ! Vaš #aobteam

Top

A’marie točkasta bluza

A’marie točkasta bluza je sve što će te trebati ovoga proljeća.

Iz sezone u sezonu, bluze ostaju jedan od modnih favorita koji svoje mjesto pronalaze u svakoj kolekciji, garderobi i kombinacija, bez obzira na sezonu i nove trendove. Romantične, nosive i elegantne, bluze izgledaju jednako dobro u kombinaciji s klasicima i modnim novitetima, a najnoviji trendovi ono je što ih čini neodoljivim izborom za svaku novu sezonu. S dolaskom nove kolekcije tražit ćemo raskošne odjevne komade klasičnog karaktera i s naglašenom dozom elegancije, a ženstvena bluza istaknut će se kao savršeni komad.

Uz par poslovnih hlača, omiljene traperice ili ženstvenu midi suknju, u ležernim ili formalnim kombinacijama, bluza je uvijek dobra ideja.

bluza

bluza

Kako nositi A’marie ?

Lucie kao klasik sa statement detaljem – ona je jednostavna i prigodna za sve stilove i prilike, no zahvaljujući kroju i šarmantnom detalju istovremeno su dovoljno jake da preuzmu vodeću ulogu u vašem dnevnom ili večernjem stylingu. Favorit za moćne i raznovrsne outfite je A’marie bluza koja se može nositi u raznim kombinacijama uz par poslovnih hlača, omiljene traperice ili ženstvenu midi suknju, u ležernim ili formalnim kombinacijama, bluza je uvijek dobra ideja.

Detalji bluze :

Bluza A’marie dolazi u jednoj veličini. Izrađene je na preklop kako bi upravi Vi mogli nositi je kako god želite. Želite li je oversize ili usku- ovisi isključivo o Vama. Zbog svojega kroja možete izrez dozirati ovisno o situaciji. Šarmantnu točkastu mašnu možete vezati s prednje, stražnje ili čak bočne strane. Kreiranjem ovoga divnom komada vodili smo se našom izrekom Odjeća treba služiti Vama. Upravo zato s njom možete što god želite.

Sastav :

100% premium saten

 

Kako održavati ?

­ Pazite da svom omiljenom komadu pružite odgovarajuću njegu, budite nježni prema okolišu.Prati nježno na 30 stupnjeva. Peglati s unutarnje strane na srednjoj temperaturi. Dozvoljeno peglanje parnom peglom.

 

AOB savjet :

Kako biste produljili životni vijek svoje omiljene odjeće ne koristite izbjeljivač ili jake deterđente.

 

Category:
Date:

Street style with dash of feminine. Odjeća treba služiti vama. AOB Brand