Upoznajte Dizajnericu

Ja sam Antonela

Upoznajte dizajnericu

Ja sam Antonela.
Žena, sestra, prijateljica, poduzetnica, fizioterapeutkinja i najvažnije jedna od vas. Volim more, sunce, smokve, poeziju, život i modu.

aob-brand-o-meni-image

NAŠA MISIJA

Misija stvaranja je softicirana klasika s modnim odmakom, kojega će oblikovati zub vremena. Bilo da ste ljubitelji minimalizma ili vibrantnih kombinacija, naši dodaci će podići svaki outfit. Brand je predstavljen tri puta u britanskom Vogue časopisu i Harpers Bazzaru.

Osnivačica sam AOB Branda, modnog brenda koji sam pokrenula sa strašću prema kreativnosti i samoizražavanju za vrijeme studiranja fizioterapije. Oduvijek sam voljela modu i način na koji nam omogućava da se izrazimo kroz naš stil i izbor odjeće. Kroz period studiranja sam upoznala fizionomiju tijela i kako razni komadi odjeće najbolje pristaju nekoj osobi. U slobodno vrijeme volim pisati poeziju i provoditi vrijeme u prirodi. Jako cijenim jednostavne stvari u životu, poput snage mora ili okusa savršeno zrele smokve. Vjerujem da moda sama po sebi treba biti nešto više od onoga što današnje društvo smatra modom, prije svega moda treba upotpuniti i naglasiti ženu, dati upečatljivost i naglasak na ono što žena je. Trebalo bi se raditi o pronalaženju vlastitog osobnog stila i osjećaju samopouzdanja te udobnosti u vlastitoj koži. Zato u AOB Brandu težimo stvoriti jedinstvene modne komade koji zadovoljavaju različite osobne stilove i koji traju, a da uz to butu etični. 

Od samog početka, fokus mi je bio na stvaranju visokokvalitetnih proizvoda koji su napravljeni da traju. Koristimo samo najbolje materijale i pazimo na svaki detalj, od tankog konca kojeg nitko ne primjećuje pa sve do kože i tkanine. Također se brinemo za etički izvor naših materijala i neprestano tražimo načine da smanjimo naš utjecaj na okoliš. Ali AOB Brend se ne odnosi samo na proizvode – radi se o Ženama koji ih nose. Svaki naš kupac je dio naše priče i jako smo zahvalni na vašoj podršci. Upravo Ti igraš ključnu ulogu u stvaranju AOB Brenda. Zbog vas smo u mogućnosti nastaviti ovo putovanje i oživjeti naše proizvode. Stalno me inspirira svijet oko mene, priroda i stvari koje su jednostavne, koje ne primjećuješ u žurbi života. Nadam se da ću unijeti osjećaj kreativnosti i autentičnosti u sve što radim. Nadam se da će za tebe AOB Brand biti i ostati izvor inspiracije i samoizražavanja.

aob-brand-o-meni-section2-image

Antonela

Volim more, sunce, smokve, poeziju, život i modu. Druga sam generacija educirana kod Marc Jacobsa. Najveći poslovni uspjeh je predstavljanje tri puta u britanskom izdanju British Voguea i Harper Bazaara.

Sebe bih opisala kao vrijednu, upornu i kreativnu ženu koja će pronaći put za sve ono što ne ide. Radi ono što trebaš da bi mogla raditi ono što voliš i voila, ideja moga stvaranja su premium modni dodaci koji će trajati u koraku s vremenom. Svoj bi stil opisala kao klasičan s modnim pomakom, upravo taj pomak čine dodaci koje sam kreirala za sebe i za Vas.

Shopping Cart