Uz svaku kupnju šaljemo poklon iznenađenje ! Vaš #aobteam

Top
Image Alt

Antonela Ožić-Bašić

Ceo & founder

Rođena sam u Makarskoj 1992.godine, gdje sam završila osnovnu školu. Nakon završenog osmog razreda preselila sam se u Split upisavši Zdravstenu Školu. Dolaskom u veći grad počela sam otkrivati kreativnu sebe. Kroz srednjoškolsko razdoblje života živjela sam u ženskom đačkom Domu koji me je počeo oblikovati u ono što sam danas. Naučila sam prihvatiti različitosti, naučiti mnogo o timskom radu te izvršavanju obaveza u rokovima. U tom vremenu otkrila sam još jednu stranu sebe kroz kreativno izražavanje - glumačku sekciju. Znate koja je najvažnija lekcija ? Naučila sam da nije važno uvijek pobijediti te da je jednako važno podržati. Kroz zdravstvene predmete naučila sam cijeniti zdravlje,prihvaćanje tijela, ali i koliko zdravstvena struka može biti kreativna. Svi znamo da fizioterapeut uči ljude hodati ali i plesati. Nakon završene srednje škole odlazim na studij u Mostar gdje nastavljam zdravstveno školovanje. Svoje sam slobodno vrijeme koristila za listanje modnih časopisa te se gubila u šarenilu stranica, zamišljajući kako ću se jednog dana sigurno naći na njima. Pazite što želite, moglo bi vam se ostvariti. Apsolventska godina fakulteta bila je presudna jer se u mojim mislima miješala kreativna i zdravstvena enrgija stvaranja. Iz današnje perspektive mogu reći da je bila hrabra odluka ostaviti diplomu po strani krenuti u poduzetničke vode, alis jedne strane za mene i jako logična odluka. Moja majka rođena je u Parizu, te mi je prenijela ljubav prema modi, modnim dodacima, dok me baka naučila koliko je važno njegovati osobnost vlastiti stil. 2016. godine na tržištu smo se pojavili pod nazivom BijouxDiva Design čija se ponuda sastojala od modnih dodataka. Ideja za naziv branda potjekla je od od franc.bijoux – nakit i Diva – jer su za mene sve žene dive. U kratkom roku dobila sam podršku na društvenim mrežema, ali sam se oduvijek htjela okušati u dizajniranju odjeće. 2018.godine upisala sam modni masterclass kod američkog dizajnera Marc Jacobsa koji je svoje veliko znanje stekao kao kreativni direktor kultnog farncuskog branda Louis Vuitton, a kasnije kroz vlastiti brand . Nakon završene edukacije odlučila sam se na rebranding i pokrenuti valastitu proizvodnju odjeće. Mogu reći da sam bila jedna od onih dijevojaka koja je postepeno razvijala svoj stil i kad se vratim u razdoblje untrag primjetila bi oscilacije. U jednom od tih trenutaka bila sam djevojka koja je je imala krcate ormare odjeće, gomilala još novoga ali nije imala što obući. U tim trenucima spoznala sam svoju ideju stvaranja. Moja vizija bila je stvarati bezvremenske komade koji će se kolekcijama nadograđivati. Jedan od mojih citata koji godinama ponavljam je „ Odjeća treba služiti vama „. To bi značilo da jedan komad odjeće možete nositi na razne načine, da vi dajete osobnost odjeći,a ne odjeća vama. Premium komadi odjeće kojima će svaka od vas dati osobnost. Stvarajući kolekcije na umu mi je bila samo jedna misao, a to je da svaka od vas uživa u nošenju koliko sam ja u stvaranju.

Eleonora Matijašević

graf.designer

Za naš vizualni identitet zaslužna je Eleonora Matijašević. Magistrirana dizajnerica vizualnih komunikacija. Članica je Hrvatskog dizajnerskog društva (HDD), Hrvatske udruge likovnih umjetnika (HULU), te Studentske udruge dizajna vizualnih komunikacija (DVK) ujedno i njena suosnivačica. Svoje značajne uspjehe postigla je već za vrijeme studiranja, sudjelujući i izlažući na raznim izložbama i projektima. Upravo zbog svoje aktivnosti i mnogih provedenih projekata dobitnica je rektorove nagrade i dvijudekanovih nagrada za izvanredne rezultate postignute tijekom studija. Trenutno radi kao freelancer i vodi obiteljski OPG

Sara Filipa Delić

Fotografkinja

Moje ime je Sara Filipa Delić i krijem se iza objektiva AOB branda, pokušavajući zabilježiti prekrasne kreacije i zamisli drage Antonele. Fotografijom se bavim od osnovnoškolskih dana kada sam imala priliku ostvariti priznanja u raznim časopisima i na natjecanjima. Nizala sam razne uspjehe i sudjelovala te izlagala brojne izložbe, koje su bile moja motivacija za nastavak prenošenja poruke i svega onog što sam imala potrebu izreći javnosti,pa je tako fotografija ostala moj način izražavanja -s obzirom da mi javni nastupi nisu bili jača strana. Fokus na pojedinca je moja nit vodilja te sukladno tome sam se počela baviti društvenim tematikama, organizacijom događaja i dr. Nakon završene jezične gimnazije, upisala sam Akademiju dramske umjetnosti, smjer snimanja i fotografije te završila preddiplomski studij. Napravila sam pauzu sa diplomskim studijem i vratila se u Knin gdje radim kao freelancer u području snimanja i fotografije te posredovanjem nekretninama, a glavni razlog je borba za ''male ljude'' zbog čega sam osnovala klub za tinejdžere,kao mjesto rada, motivacije i edukacije budućih generacija.

Dražen Boškić

Fotograf

Rođen je u Tomislavgradu, prije profesionalnog fotografiranja bavio se slikarstvom. Fotografijom se počeo baviti 2004.godine, a profesionalno od 2015.godine. Dražen kaže da mu je cilj fotografijom pokazati uljepšanu stranu stvarnost, uhvatiti spontane trenutke sreće.

Franka Mijačika

Frizerka

Moje ime je Franka Mijačika i zadužena sam za stiliziranje kose modela AOB Branda. Oduvijek sam sanjala o svom vlastitom salonu. Frizerstvom se želim baviti jos od djetinjstva. Moja priča počinje tako da sam lao djevojčica ukučanima radila frizure i na taj način sam shvatila čime se želim baviti. Svoje iskustvo stekla sam radeći po završetku srednje škole. Za mene je frizerstvo umijetnost. Oduvijek sam težila nadograđivati znanje kako bi klijentima ponudila što individulniji pristup. Znanje sam nadograđivala kroz edukacije. Sada sam vlasnica salona F.studio .

Street style with dash of feminine. Odjeća treba služiti vama. AOB Brand