O BRANDU, O NAMA

Za početak, evo nešto o nama i o brandu. Moja ljubav prema modi i modnim dodacima počela je dok sam bila djevojčica. Moja majka koja je rođena i odrasla u Parisu prenijela je ljubav prema modi i modnim dodacima. AOB Brand nastao je redizajnom BijouxDiva Design kojeg sam osnovala još u studentskim danima. Tako je dobro ste pročitali, preciznije rečeno na trećoj godini fakulteta, 2016. godine. Studentica fizioterapije i modni brand, svima nelogično, a meni savršeno logično.

Nekih od tadašnji postignuća su to da je kruna s mojim potpisom našla svoje mjesto na kraljevskom dvoru u Belgiji. Sudjelovali smo na izborima ranim izborima za Miss, revijama, … Za svoje najveće postignuće navela bih Vaše povjerenje te jer ste nas u svakoj fazi rada podržavali i birali naš dizajn za sve Vaše prigode i prilike. Kroz dizajn sudjelovali smo u najvažnijim sferama vašeg života, naš dizajn učinio je vaše dane posebnijim. Zbog toga smo neizmjerno zahvalni. Upravo tako se rodila ideja koju je znanje anatomije i fiziologije zaokružilo, naime redizajnom i pojavom AOB Branda predstavljena je prva kolekcija odjeće. Odjeće koja je kreirana s ciljem da odgovara svim građama ženskog tijela. AOB Brand je upravo zbog toga predstavljen i prezentiran tri puta u Britanskom Vogue te u Londonskom Harpers Bazaar.

Veliku važnost osim kroja posvetila sam materijalima, filozofija stvaranja polazi od toga da su komadi s našim potpisom izrađeni od ekoloških tkanina. Naš cilj je uvijek stvoriti bezvremenski dizajn koji se može nositi dugi niz godina i za svaku priliku.

Odjeća koja prati trendove s dozom francuskog štiha , te odjeća koja je izrađena samo od najboljih tkanina. Vizija i misao vodilja bila je „ Odjeća koja služi Vama“. Komadi odjeće koji će sam promjenom cipela dobiti novu dimenziju. Želja nam je da tijekom nošenja uvijek budeš svoja, te da kombinacijama izraziš sebe. Nikada ne zaboravi da Ti činiš odjeću, a ne ona tebe.

Tajni začin osim skica, krojeva i materijala je ljubav!

Avec amour,
Antonela.

O-nama
Naslovnice