Uz svaku kupnju šaljemo poklon iznenađenje ! Vaš #aobteam

Top

O kolekciji

Lueur

 

 

Početkom stvaranja kolekcije primila sam mail modne urednice  Harper’s Bazaar koja je pratila iz mjeseca u mjesec AOB Brand koji je prethodno tri puta bio predstavljen u Britanskom Vogue. U mailu je između ostalog postavila pitanje u kojem je pitala na koji način doživljavm ženu, što je za mene moda,koji materijali prevladavju kolekcijom i kako sam odlučila nazvati kolekeciju ?

Šetajući s bakom ulicama Parisa kao mala djevojčica s velikom radoznalošću promatrala sam sve te tako razičite ,a opet u srži slične žene i zamišljala kako ću jednog dana baš kao moja baka i mama šetati s njima. Utisnule su u mene da ne robujem trendovima,da se prihvatim vlastito tijelo i da svoje ne savršenosti prigrlim kao pečat individualnosti. Upravo tako doživljavam Ženu : slobodnu,voljenu ,svjesnu sebe koja prihvaćajući sebe prihvaća ostale žene.

Trendove doživljavam kroz vlastit citat „ Odjeća treba služiti Vama“. Volim se prisjetiti moći transformacije koju je baka prenijela na moju majka,a ona na mene. Svima nam je poznato da Francuskinje ne robuju trendovima, ne poznaju masovnu kupovinu i kadre su istu haljinu odijenuti za dnevnu i večernju priliku. Isključivost ne poznaju. U svojim krojevima stvarala sam kolekciju koja laska svim figurama, i ono najvažnije – svaka od vas će toj istoj haljini dati vlastitu osobnost. Bezvremenski premium krojevi koji će se svakom kolekcijom nadograđivati.

Materijali koji prevladavaju kolekcijom su prirodni pamuk,udobna pletenina , zavodljiva viskoza, elegantni saten i sofisticirani popelin. Ako spojimo opise materijala dobiti ćemo srž kolekcije i njenu namjenu. Ono što je me fasciniralo je moć transformacije koju je baka prenijela na moju majka,a ona na mene. Svima nam je poznato da Francuskinje ne robuju trendovima, ne poznaju masovnu kupovinu i kadre su istu haljinu odjenuti za dnevnu i večernju priliku. Isključivost ne poznaju. Inspirirana današnjom potrebom žene i izazovima koji su na dnevnoj bazi pred njom. Svjesni ubrzanog načina života, u AOB haljini promjenom samo modnih dodataka ili cipela imamo sasvim novu kombinaciju.

Lueur.fr.- sjaj predstavlja sve sjajne trenutke koje su se dogodile u ovoj godini.

Godina nam je počela divnim mailom urednice Vogue koje je odlučila da će AOB Brand biti predstavljen u Vogue,i to tri puta. Svaki mjesec iznova mi je stizao mail urednice gdje smo razmijenjivale mišljenja i način na koji vidimo modu. Tijekom stvaranja zimske kolekcije kontaktirala me urednica Britanskog Harpers Bazaara koja je primijetila brand u Vogue. Zatvorila sam oči i pomislila oh-la-la Lueur, sjajna godina ,sjajna prilika. I upravo to je naziv kolekcije.

Avec amour,

Antonela

Street style with dash of feminine. Odjeća treba služiti vama. AOB Brand