aob-brand-seven-bag-on-a-red-background
SEVEN – KOŽNA TORBA S DUGIM REMENOM ZA PREKO TIJELA
230€ / 1731kn
aob-brand-bonetta-golden-ratio

BONETTA

Bonetta, torba pravokutnog oblika i inspiracije pronađene u čuvenom zlatnom rezu arhitekture, iskazujući duboku predanost estetici i funkcionalnosti. Oduševljavajuća činjenica koja nadmašuje površinsku ljepotu leži u znanstvenoj ljepoti zlatnog pravokutnika, gdje se kvadrat izdvaja unutar manje stranice, ostavljajući za sobom pravokutnik odan “zlatnom rezu”.

Torba Bonetta ne privlači samo našu pažnju; ona provocira znatiželju i uzbuđenje iz mnogo razloga. Njezin pravokutni oblik, inspiriran konceptom zlatnog reza u arhitekturi, poznatog kao “golden ratio”, otkriva zanimljivu činjenicu da je njezin dizajn duboko utemeljen na principima harmonije. Kada se izdvoji kvadrat duž manje stranice iz zlatnog pravokutnika, preostali oblik i dalje slijedi ovaj izvanredni “zlatni” omjer. Stoga se Torba Bonetta predstavlja u pet prekrasnih boja, stvarajući svojevrsno remek-djelo dizajna.

bag-seven-black-sky-aob-brand-transparent2

SEVEN

Seven Torba dolazi iz inspiracije prema oblacima i nebeskim prostranstvima iznad njih, donosi nam viziju bezgraničnih mogućnosti. Tijekom jednog putovanja nastala je ideja o dubokoj perspektivi života, a spoznaja da nebo iznad oblaka nudi potpunu simboliku novog horizonta i neograničenih potencijala, postala je očaravajuća. Seven, u svom dvostrukom izdanju suprotnih boja Milk Punch White (bijela) te Black Sky (crna), postaje ikona praktične elegancije i beskrajnih prilika za nositi je na različite načine.

Slika s glavom na kojoj piše dizajn
slika skulpture na kojoj piše materijali
slika na kojoj piše održivost
NAŠE DRUŠTVENE MREŽE - POVEŽI SE
Shopping Cart