Manifest

AOB Brand od svojih početaka više je od samog Branda. Tu smo da svojim primjerom i kroz ovaj manifest pokažemo kako je iz prve ruke vjerovati u svoje snove, stvarati ali i poticati druge žene.

Pritisni za Ljubav

AOB osnažuje žene

AOB Brand od svojih početaka više je od samog Branda. Tu smo da svojim primjerom pokažemo kako je iz prve ruke vjerovati u svoje snove, stvarati ali i poticati druge žene. Vjerujemo da smo dovoljno snažne i poduzetne zauzeti se za projekte, te da ovim stranicama možemo pronaći podršku, savjet, motivaciju ali i komad odjeće koji će nam dati onaj wau efekt.

Pozvoni za ljubav!

plan za održivost

Kroz naše kreiranje trudimo se provoditi što više vremena u prirodi, kako bi je osjetili, učili više o njoj i trudimo se poštivati je. U životu kao i u ormaru, nema mjesta za otpad: naš je cilj stvoriti bezvremenske komade. Trudimo se da ništa ne bude izgubljeno, dapače, ostaci tkanina dat će život drugim unikatnim komadima koji će trajati od ormara do ormara. Stvaramo odjeću koja traje. 85% cijelog branda je održivo.

Flowers_Manifesto

” Vjerujemo u stvaranje, vjerujemo da se snovi ostvaruju, vjerujemo da smo zajedno jače!”
Antonela Ožić-Bašić.

Old sustainable Library

njegujemo ljubav prema muzici, filmovima, umjetnosti i estetici

Dijelimo ljubav prema raznim oblicima umjetnosti od dobrih knjiga, glazbe, kolekcija kultnih filmova i umjetničkih aktivnosti, njegujemo svoje omiljene strasti. Dat ćemo vam savjete o svemu što nas čini znatiželjnim i hrani našu dušu. Pratimo i nova događanje, te smo tu da podijelimo mišljenja.

nemamo granica

Otkrivamo nova mjesta, nova lica, nove ukuse, nove prilike, nove perspektive. Istražujemo duge šetnje gradom u svojoj omiljenoj odjeći u potrazi za novim mjestima u koje ćemo se zaljubiti, uvijek imajući na umu da samo sadašnji trenutak sadrži život: svaki trenutak koji udišemo prilika je da zablistamo, zato smo želimo da se našom odjećom osjećate ugodno od jutra do mraka. Budite hrabri, budite slobodni, budite prisutni!

Manifesto_Paris_no_limits

“Odjeća koja služi Vama”.
Antonela Ožić-Bašić

Hanging out

gradimo snažnu zajednicu

Želimo da se osjećate dijelom pokreta: svijet je pun žena poput nas, spremnih iznijeti svoje ideje o suvremenoj ženstvenosti. Ne bojimo se izraziti svoju unutarnju ljepotu, biti ono što uistinu jesmo. Budite svoji, pomiješajte naše komade, učinite ono zbog čega vam oči blistaju: svijet je vaš i vi ste sposobni za sve – samo budite neustrašivi. Pridružite nam se, da vidimo kako smo zajedno jači.

potičemo vas da budete samosvjesne

Vraćamo se istinski sebi ali bez vanjskih medija koji nam diktiraju dan, trendove, raspoloženje. Čitamo omiljene knjige, šapućemo si nježne riječi bez sita grižnje savjesti što smo sve „trebali do sad. Obucite omiljenu odjeću i nagradite se cvijećem. Činimo mala zadovoljstva koja nam ispunjavaju dan te olakšavaju svakodnevnicu. Volimo sebe i vjerujemo da možemo, ma što god to bilo.

Samosvjesnost

Više o modi, umjetnosti i ljepoti možete saznati na našoj BlondeBloom stranici.