< Svi podcasti

Blonde me, Antonela

Koja li je tajna moga upada u Vogue?

Sezona 1> Epizoda 3

0:00 / 0:00
Koja li je tajna moga upada u Vogue?
Tekst podcasta

Dragi moji,
Od srca se želim zahvaliti svakoj od vas, na svakoj lijepoj riječi, na svakoj lijepoj poruci, na svakom kliku i na velikoj podršci. Ako sam samo jednu od vas potakla, učinila sam mnogo.

Za one koji nisu znali, trenutno stažiram u rehabilitacijskom centru, inače sam diplomirala fizioterapiju, ali kad su dinosauri hodali Zemljom, pa eto u svrhu ne gubljenja diplome – stažiram. Sigurno se pitate kakve ovo veze sad ima, e pa ima.

Zapravo ovaj tekst ne bih uopće tekao ovako da se ovo nije dogodilo. Dakle upoznam super curu na koja mi dolazi na elektro terapiju, i pita ona mene, između ostalog kako sam došla do Vogua? I sama sebi, tj meni odgovara, sigurno si imala ljude. Koja je tajna zdrave kose Megan Markel? Koja li je tajna moga upada u Vogue? Mislim da, u pitanju je hidratacija, ali uma.

Želim vam objasniti što mislim pod hidratacijom uma. Mislim da autentičnost, mislim na oslobađanje od tuđeg mišljenja, ali ono istinsko ili iskonsko.
Sad možemo nastaviti priču od prvog dijela, slušajući svoja videa, čini mi se da se stalno vraćamo na nešto, razlog je jer toliko imam za reći, toliko toga želim podijeliti i ako će samo jednoj od vas poslužiti moja misija je uspješno obavljena.

Sad se opet vratimo, haha šala mala 😀
Moja druga pozivnica došla je kaotično, baš tako u tom trenutkom izgledao je i svijet oko mene. Corona, potresi, izolacije, ne mogućnost osobnog odlaska po tkanine, uzorci koji putuju mjesecima jer Italija je bila totalno zatvorena, nemogućnost dolaska fotografa. Imala sam dva izbora, ustati ili odustati :P. Dakle imamo tu kaotičnu situaciju, ali ako je po gledamo s drugog ugla, imamo veliku lekciju samodiscipline, kontrole i ono najvažnije- ne samo vjerovati , učiniti pravu stvar. Nisam napomenula da je jedan od uvjeta je bio da ponovim košulju Erica i predstavim još jedan komad iz nadolazeće kolekcije. To je bila ni više ni manje nego vaša i naša omiljena zebra suknja. S obzirom na to da sam ja fizioterapeut, jako dobro poznajem građu tijela, a ideja je bila suknja koja jednako dobro pristaje xs ali i xxl. Možda ste u prošlom videu čuli da vlastiti fotoaparat nisam posjedovala, a šansa da kupim te da mi stigne u manje od 24h bila je nemoguća.

Fotoaparat smo posudili od cure koja se kako ona kaže tu i tamo bavi fotografijom, obzirom da smo fotoaparat i ja generacija, hmm nije bilo puno izbora, a fotografirala me moja rodica koja je tada bila maturantica. Zvuči obećavajuće? Koga briga, uspjele smo. Svi mi koji smo radili na tom projektu na čelu sa mnom. Zapamtite, da iza svake lijepe slike stoji veliki trud i veliki osmijeh koji prekrije sve ovo.

Ponovno nakon mjesec dana, dobili smo 3. Put poziv, ali realno i bez lažne skromnosti ovo sam očekivala, tako da vam tu nemam što puno reći jer je fotografirala moja Sara, ispunila je moju ideju, da zapravo uhvatimo samo jedan mali djelić fontane i dobijemo magičnu fotografiju i mene u crnoj slip haljini. Ako je netko zaboravio, tap na naš feed kroz jedan carousel koji vodi i prikazuje sve moje procese.

Ako ste mislili da je to sve, nije… Jednako tako bilo je snimanje za Harpers Bazaar. Mislim da znate da sam već mnogo puta ponovila kako sam jedna od vas. Ok, ja sam tipična Dalmatinka kad je u pitanju ljeto – sezonski posao. Moji roditelji cijeli su život ugostitelji, pa tako pomažem i ja raditi. By the way, ako se nađete u Makarskoj Cocktail bar Twister, bit će mi drago popiti kavicu, ali i osobno vam napraviti palačinku.

U jednoj od sljedećih razgovora, donosim kako je u srcu sezone, gužve, ludnice, prošlo moje snimanje za Harpers Bazzar, samo napominjem da sam imala rok od 7 dana, da do 1.7. pripremim zimsku kolekciju.

Stay tuned,
avec amour, A.

Korisni Linkovi: