< Svi podcasti

Blonde me, Antonela

Tajna uspjeha, snaga motivacije i strategija discipline.

Sezona 1> Epizoda 1

0:00 / 0:00
Tajna uspjeha, snaga motivacije i strategija discipline.
Tekst podcasta

Tajna uspjeha, snaga motivacije i strategija discipline. Samo su neke od tema u kojima ću vas provesti na ovom zvučnom putovanju, a obećavam da će te od ovih saznanja itekako imati koristi. Ja sam Antonela Ožić-Bašić, fizioterapeutkinja, poduzetnica i najvažnije jedna od vas, na instagramu poznatija po AOB Brandu. Plavuša koja će osim o kreacijama, razgovarati sa vama o poduzetništvu, škakljivim životnim trenucima, jer nije sve Instagram.

Mentalni treningom i motivacijom pristupiti ćemo uz malu dozu smijeha, zar nije lakše nasmijati se i kako mi žene volimo to reći popraviti krunu i krenuti dalje?! Razgovarati ćemo, a teme sagledati mojim naočalama, jeste li spremne za jedne nude i šarene? O svojim uspjesima pričati ću kako ih postići, a o izazovima gdje i kako sam tražila pomoć. Osim toga tu smo da zajedno otkrijemo svoju autentičnost, koju sam ja znala ostaviti po strani misleći da nije dovoljno dobra. Ali gle, totalno je po mojoj mjeri! Samo je treba otkriti, pokrenuti i okružiti se takvim ljudima.

Kud te noge nose, nećeš daleko stići, citat su Maloga Princa čijih se riječi uvijek rado sjetim. Nogama možda nećemo daleko, ali zvukom sigurno hoćemo! Maštajmo zajedno,motivirajmo se, zabavljajmo se i učimo jedna od druge. Pa ako ste i same takve, dobro došle na ovo putovanje.

Avec amour, 

Antonela

Korisni Linkovi: